Cursuri intensive de management. Parlamentar...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.03.2014 17:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Universitatea de Vest din Timişoara, impreuna cu Centrul de Strategii Aplicate, anunţa desfaşurarea de cursuri intensive de management parlamentar in perioada 24-29 martie 2014.

Pregatirea se va efectua in domenii precum comunicarea politica şi analiza discursului politic, impactul comunicarii nonverbale, imagine si branding politic, diplomaţie parlamentara, pregatirea personalului impotriva agresiunilor informaţionale şi legistica formala.

Cursurile vor fi susţinute de catre diplomaţi de cariera, renumiţi experţi de brand politic şi specialişti in ştiinţele limbajului şi drept: Lector Sarmiza Andronic, Institutul Diplomatic Roman; Lect. univ. Corina Abraham – Barna, Punct Naţional de Contact la Comisia Europeana, Drd. in ştiinţele limbajului la Sorbona; Diana Vitan, speaker, trainer, expert in political brand; Ambasador, senator, deputat, Prof. univ. Dr. Ştefan Glavan, preşedinte al Comisiei pentru politica externa a camerei Deputaţilor in perioada 2004-2008; Mihai Margarit, consilier parlamentar; Laura Riteş, Doctor in drept, Director Direcţia legislativa a Camerei Deputaţilor.

“Dinamismul societaţii actuale impune un nou ritm, unul mult mai alert, la care rezista doar cei care reuşesc sa se adapteze rapid. Venim in sprijinul celor interesaţi de specializarea sau perfecţionarea in tot ceea ce inseamna managementul parlamentar. Este un pachet de pregatire complex, la cel mai inalt nivel, cu profesionişti care şi-au dovedit experienţa prin cariere de succes. Ei sunt partenerii Universitaţii şi impreuna cu ei venim cu acest serviciu”, a declarat rectorul Universitaţii de Vest din Timişoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Cursurile se vor desfaşura la Universitatea de Vest din Timişoara, Amfiteatrul A01, pe parcursul a şase zile, cu trei ore de activitate in fiecare zi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.