Cutitarul din Dudestii Noi, in fata judecatorului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.02.2012 08:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, la data de 31.01.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului minor A.L.C. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat, loviri sau alte violenţe, furt calificat,conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului.

Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat următoarea situaţie de fapt:
În seara de 13.12.2011, inculpatul a sustras un autoturism cu care s-a deplasat, deşi nu poseda permis de conducere, în două localităţi.
În dimineaţa zilei de 14.12.2011, în jurul orei 8, inculpatul a urmărit-o pe partea vătămată minoră D.M.L. (fosta sa prietenă) în timp ce aceasta se deplasa spre şcoală, însoţită de sora sa. Inculpatul a intrat cu autoturismul de două ori pe trotuar, intenţionând să le acroşeze pe cele două părţi vătămate. La un moment dat, inculpatul a coborât din maşină şi i-a cerut părţii vătămate D.M.L. să-l însoţească în autoturism, dar aceasta a refuzat, moment în care inculpatul a scos un cuţit şi a început să o lovească pe partea vătămată susmenţionată în zona abdomenului. Între cei doi s-a interpus partea vătămată D.A.V. care a folosit un spray lacrimogen pe care l-a pulverizat în direcţia inculpatului, fiind şi aceasta agresată, la rândul ei. În timpul incidentului, inculpatul i-a aplicat părţii vătămate D.M.L. o lovitură de cuţit în zona gurii şi părţii vătămate D.A.V. o lovitură de cuţit în zona coapsei drepte.
Urmare a incidentului, partea vătămată D.M.L. a suferit leziuni vindecabile în termen de 25 zile de îngrijiri medicale, iar numita D.A.V. a suferit leziuni vindecabile în termen de 15 zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost trimis, spre soluţionare, Tribunalului Timiş.


Citeşte Dragoste la cutite in Dudestii Noi

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.