Daca ai vazut-o, suna la 112!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.07.2013 13:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii efectuează verificări în vederea depistării unei tinere de 17 ani.
La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 10, poliţiştii au fost sesizaţi de către F. L., despre faptul că nepoata sa FLUTURE ANDREEA ILEANA, de 17 ani, din comuna Parţa, a plecat, la data de 29 iunie a.c., în jurul orei 12, din comuna Giroc, cu intenţia de a se deplasa în Timişoara.
Semnalmente : înălţime 1,70 m, 53 de kg, constituţie astenică, faţă rotundă, ochi căprui, poartă ochelari de vedere, păr negru, tuns la nivelul umerilor.
La data dispariţiei, minora purta blugi de culoare albastră, tricou de culoare portocalie, fiind încălţată în pantofi din pânză de culoare albastră.
De asemenea, tânăra avea asupra sa cartea de identitate si 400 de lei.
Minora a mai plecat si in alte rânduri de la domiciliu, insă a revenit la scurt timp, respectiv a doua zi de la data plecării.
Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana căutată este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112.

***

Pe FLUTURE ANDREEA ILEANA, de 17 ani, din localitatea Parta,  poliţiştii Secţiei 1 Rurale – Post Poliţie Giroc au depistat-o, în cursul zilei de 1 iulie, pe raza comunei.
Aceasta a fost încredinţată familiei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.