Daca n-ati adoptat un caine, e buna si o strada

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 11.09.2012 20:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - După tot felul de apeluri făcute de administraţia locală, ba pentru adoptarea unui animal de la grădina zoologică, ba de adoptarea unui câine, ba de adoptarea unei grădiniţe, a venit şi rândul străzilor din Timişoara să fie adoptate.
Model care este larg răspândit în ţările civilizate, în oraşe precum Manchester sau New York, spune viceprimarul Dan Diaconu.
Prima stradă din Timişoara care şi-a găsit mamă adoptivă sau tată adoptiv, cum vreţi, este strada Mărăşeşti, care de fapt va deveni oficial de săptămâna viitoare alee pietonală.
Părintele adoptiv al străzii Mărăşeşti este firma Continental, care a şi pus de o cheltuială de 25000 de euro pentru mobilierul urban şi corpurile de iluminat care se vor monta pe aleea care va avea o altfel de imagine, mai neconvenţională, aşa cum promite primarul Nicolae Robu.
Şi care va fi inaugurată pe 16 septembrie. Aşa că, până atunci, mai aveţi timp să mergeţi la Primărie şi să vă manifestaţi dorinţa să adoptaţi o stradă. Numai că pe lângă îmbunătăţirile de rigoare de o parte şi de cealaltă a carosabilului, adopţia înseamnă şi obligaţia de a face curăţenie generală de cel puţin patru ori pe an.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.