Daca RUSIA va reocupa ROMANIA, ghici pe cine o sa puna PUTIN mare sef peste Tara BANATULUI?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.03.2017 14:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Iurie Rosca, traducatorul si asistentul lui Alexandr Dughin din R. Moldova, a lansat cartea „Ortodoxie şi naţionalism economic” undeva in Parlamentul Romaniei.
Aleksandr Gelievici Dughin este cunoscut, pentru cine nu ştie, pentru vederile sale fasciste (cum au afirmat, printre alţii, Shekhovtsov Anton, Ingram Alan şi Shenfield Stephen) şi a avut legaturi stranse cu Kremlinul şi armata rusa, fiind considerat ideologul lui Vladimir Putin.
De asemenea, este preşedintele Partidului Eurasiatic - mişcare ce pledeaza pentru edificarea unui suprastat eurasiatic capabil sa se opuna hegemoniei americane.
 
Unul dintre distinsii invitati, in acord cu audienta, a numit NATO o „masinarie infernala”

Au participat: Ion Coja (ceauşist de pe lista lui Dughin), Bogdan Duca (PSD, Sputnik), Radu Bogdan Herzog (lista lui Dughin, Sputnik), Ilie Catrinoiu (editor Sputnik), Cristinel Pantelimon (conferentiar la Spiru Haret, aparent), Constantin Parvulescu (fiul lui Jean Parvulescu, preot la Manastirea Negru Voda), Paul Ghitiu, Ioan Scurtu (ceauşist, membru „Academia Oamenilor de Stiinta”), Dan Zamfirescu (lista lui Dughin), Corneliu Vlad (securist batran), Radu Toma (jurnalist, Vocea Rusiei, Sputnik), Danut Saulea (fost membru PRM, condamnat in 2013 la 3 ani cu suspendare pentru coruptie) etc.
Moderator al evenimentului a fost Dragos Dumitru de la Sputnik.

Anticomunistul de la Timişoara, printre bolşevicii fundamentalişti ai Romaniei

Pe lista ”distinşilor” invitaţi, probabil, timişorenii l-au observat pe fostul consilier local din Consiliul Local al municipiului Timisoara, Radu Bogdan Herzog, care a ajuns reprezentant al poporului pe filiera PNTCD, partidul care s-a dorit anticomunist, care a fost desfiinţat şi indepartat de scena publica in mod... democratic şi constituţional, evident, la dorinţa poporului suveran. 

Cateva din declaratiile participantilor

Ioan Scurtu, membru in „Academia Oamenilor de Stiinta”, ceauşist: „Se spunea ca 95% dintre romani erau pentru intrarea in Uniunea Europeana … acum vedem consecintele, care sunt dezastruoase.” „- Ne-au colonizat sufletele si mintile.” (Mariana Heroiu) – „Da, sigur-sigur.” (I. Scurtu).

Dan Zamfirescu, ofiter de Securitate, fost membru PRM: „In viitorul apropiat Romania va disparea, va fi distrusa. Programul Distrugerea Romaniei, cu anexa lui, Exterminarea Poporului Roman e singurul program in functie…  Noi suntem obiectul unui program de distrugere nationala si exterminare biologica a neamulu romanesc… inafara de asta nu mai e nimic.” Ati prins ideea.

Corneliu Vlad, securist batran: „Salut cutezanta editurii de a publica aceasta carte. Trebuie sa facem o reconciliere cu Rusia”.

Radu Toma, jurnalist, a scris pe Vocea Rusiei, da interviuri pe Sputnik: „Visul Romaniei de intrare in NATO si UE… Nu Romania a intrat in NATO, ci NATO a intrat in Romania. Plecarea a 3 milioane de romani in Vest a fost si este de fapt o deportare fortata… In Piata Victoriei (n.m. la proteste) s-a pornit si Cruciada Copiilor pentru slobozirea aceluiasi Ierusalim Corporatocrat … Iurie Rosca vrea tara sa libera de neocolonialism … bla-bla-bla-bla.”  Apoi il lauda pe presedintele comunist si pro-rus al R. Moldova, Igor Dodon.

Cristinel Pantelimon, „conferentiar” la Spiru Haret (aparent):  „Cartea lui Iurie Rosca e un pas spre reconcilierea universului nostru cu cel rusesc.”. (sursa: inliniedreapta.net)

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.