Daca s-a aliat PNL cu PSD si PDL, de ce nu s-ar alia si PMP cu PSD si ALDE. Care-i treaba, mai, popor?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.06.2016 16:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Nicolae Robu:

”PNL, ca partid democratic, respecta voinţa electoratului şi a actorilor politici mandataţi de acesta cu voturi.
Este dreptul oricui sa se alieze cu vine vrea, drept urmare şi dreptul liderilor naţionali Dragnea, Tariceanu, Basescu (!!!) sa ajunga in postura de aliaţi -ii pomenesc pt. ca, evident, cu o asemenea alianţa avem de-a face la nivel naţional, ceea ce s-a intamplat la Timiş şi Caraş nefiind decat instanţieri ale modelului naţional, regasibile intr-o mulţime de alte locuri din ţara-.
Cum ce e impotriva naturii nu poate dainui -asta ca regula generala-, ma aştept ca nici aceasta alianţa sa nu ţina prea mult, mai ales ca persoanele "importante" sunt fiecare cu sacii in caruţa, cum se spune, conştiente ca de-acolo nu li-i mai poate lua nimeni, in noile prevederi legale-.
In ceea ce priveşte PNL, evident ca noi vom fi preocupaţi sa facem cat mai multe lucruri bune pt. cetaţenii in slujba carora noi chiar inţelegem ca suntem, refuzand implicarea in jocuri politicianiste, inevitabil sterile, chiar paguboase. In CJT, ne vom juca rolul de opoziţie, impreuna cu partenerii de la UNPR, dar intr-o maniera constructiva, semnaland şi obstrucţionand tot ce consideram ca nu e bine din ce vor sa faca psd şi acoliţii şi susţinand fara rezerve orice proiect benefic pt. comunitate. Desigur, vom face tot ce ne sta in putinţa pt a ne ajuta colegii primari, in stradaniile lor de a raspunde nevoilor şi aşteptarilor cetaţenilor localitaţilor lor”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.