Daca-i ordin, cu placere!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.11.2013 18:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Peste 300 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate de politisti, in ultima saptamana, pentru nereguli constatate in domeniul producerii, prelucrarii, achizitionarii si comercializarii produselor cerealiere si de panificatie.
Ca instituţiile statului din Romania funcţioneaza dupa mofturile politice ale momentului este deja o realitate de care nu se mai indoieşte nimeni.
Organele de control calca in picioare doar la ordin. In rest, se fac ca muncesc, se plang ca sunt mici salariile şi se fac ca nu vad decat ceea ce sunt rugaţi sa vada de boşii din sistem.
Aşa se intampla, de pe la sfarşitul verii, cu produsele de panificaţie.
Deodata, instituţiile statului s-au trezit ca trebuie facute controale la sange la tot ce mişca in domeniul panificaţiei.
Pana a venit ordinul de sus, de foarte de sus, bugetarii moţaiau prin cotloanele statului şi habar n-aveau ca exista şi un domeniu al panificaţiei care trebuie controlat.
Şi se mai face şi mare tam-tam pe chestia asta. Sa vada lumea ca intituţiile statului nu... doarme.
Cetaţeanului nici nu-i vine sa-şi imagineze ce se intampla atunci cand se primeşte un ordin mai puţin public şi pe care instituţiile statului il pun in aplicare departe de lumea dezlanţuita...

Cam aşa s-a intamplat şi se intampla şi cu cei peste 327 de politisti de investigare a fraudelor, ordine publica, politie rutiera si politisti din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara care au actionat, in ultima saptamana, pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor in domeniul producerii, prelucrarii, achizitionarii si comercializarii produselor cerealiere si de panificatie.
In perioada 2 – 8 noiembrie a.c., politistii timiseni au efectuat 395 de controale, pe raza intregului judet, 24 dintre acestea fiind la societati comerciale, 8 la persoane fizice si 363 la mijloacele de transport.
In urma actiunilor desfasurate, politistii au aplicat 334 sanctiuni contraventionale in valoare de peste 131.129 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.