Dan Puric aduce la Timisoara o felie de... Suflet romanesc

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.02.2014 13:36 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - O felie de ”Suflet romanesc”, decupata din propriu-i suflet, impartaşeşte actorul Dan Puric cu publicul din Timişoara, in cel mai nou one man show al sau.
Premiera  spectacolului va avea loc luni, 24 martie 2014, de la ora 19, la Opera  Naţionala Romana din Timişoara.

“Exista in sufletul acestui neam o timiditate in faţa lumii. Şi cum lumea de astazi e aroganta, obraznica şi ingamfata, ai sentimentul ca, in intimitatea lui, sufletului romanesc ii este ruşine sa participe la ea. Dar asta nu dintr-o resemnare, ci dintr-un fel de zare interioara, care spune ca veşnicia nu poate fi atinsa de istorie”, marturiseşte artistul gandul din care s-a nascut recitalul sau. Un filon de revolta, umor şi  speranţa, impregnat cu o infinita dragoste pentru romani, o metafora puternica si subtila „ care ridica omul  din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvalui o perspectiva mistica asupra istoriei, de natura sa-l faca sa renasca”, propune artistul cu aceasta pledoarie-spectacol. 

„Dedic acest spectacol poporului roman, frumusetii lui interioare necorupte, care intr-o zi il va ajuta sa se refaca. Iubind aceasta frumusete va avea puterea ca odata plecat in lume sa-i tamaduiasca si pe altii”, declara Dan Puric.
Biletele pentru premiera timisoreana a spectacolului sau au, in functie de loc,  preturi de 100 şi de 80 de lei si se vor pune in vanzare la Agentia Operei, incepand de luni, 24 februarie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.