Daniel Funeriu vrea sa bata PSD in Colegiul 3 cum a batut Poli pe Celtic

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.05.2014 15:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, şi-a anunţat sosirea la Timişoara, unde va candida la alegerile parţiale din Colegiul 3, pentru postul de deputat in Parlamentul Romaniei.
Daniel Funeriu propune ca partidele anti-PSD din Timişoara sa semneze un Protocol pentru Alegeri Corecte, mai ales ca sunt şi alegeri parţiale in colegiul 3.

”PSD are furtul electoral in sange.
Cer tuturor partidelor anti-PSD (in special PMP, FC, PNL, PDL, PNTCD) sa faca un prim pas: Protocolul pentru Alegeri Corecte (PAC).
Acesta sa conţina angajamentele urmatoare:
1) acţiuni comune in secţiile de vot şi in afara lor, pentru a impiedica furtul celor de la PSD
2) conturi de campanie transparente
3) desemnarea unei echipe de coordonare la nivel tehnic
4) impiedicarea mituirii electoratului
Din pacate nici marea (PMP, PNTCD, PNL, PDL, FC, NR), nici mica (PMP, FC) uniune a dreptei nu s-a putut realiza inainte de europarlamentare.
Din multe motive, nu numai frecvent invocatul „orgoliu”. Chiar daca ramanem concurenţi e clar ca ne uneşte lupta impotriva furtului instituţionalizat practicat de PSD”.

In acelaşi timp, Daniel Funeriu transmite şi un mic mesaj pentru susţinatorii lui: ”Sa facem o campanie frumoasa, senina, destinsa şi cu bun simţ şi ii batem. Aşa cum Poli a batut-o pe Celtic in 1980 (am fost la meci!)”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.