Dar ce-aveti, manca-v-as, cu carutele ecologice din Timisoara?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.09.2014 17:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Efective marite de poliţişti locali din cadrul Serviciilor Ordine Publica şi Circulaţie Rutiera au acţionat in week-end pentru depistarea persoanelor care conduc vehicule cu tracţiune animala pe raza municipiului Timişoara.
Acţiunea a venit ca urmare a sesizarilor primite de la cetaţeni care au reclamat faptul ca prezenţa caruţelor pe strazi duce la dificultaţi in desfaşurarea traficului rutier, deoarece acestea incurca circulaţia autovehiculelor şi ii pun in pericol pe ceilalţi conducatori auto precum şi pe pietoni, iar in unele cazuri persoanele care conduc caruţe transporta cu acestea deşeuri, resturi de la construcţii şi alte asemenea obiecte, solicitand diverse sume de bani pentru a le transporta, dar pe care le abandoneaza in Timişoara şi in localitaţile din apropiere in locuri neautorizate.
In urma acţiunii de la sfarşitul saptamanii au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale de cate 300 lei fiecare conform HCL 251/2002, majoritatea celor sancţionaţi nefiind la prima abatere.
Cea mai mare parte dintre posesorii de vehicule cu tracţiune animala au fost depistaţi in zona Calea Buziaşului – str. Intrarea Neptun, dar, in ultimele luni, au mai fost aplicate peste o suta de sancţiuni pe aceeaşi linie in zone precum Calea Stan Vidrighin, strazile Sirius, Orion, Sudului, Constantin Prezan, Vasile Balmuş, Aştrilor, dar şi pe Ardealul, Gheorghe Adam etc.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.