De ce ai nevoie ca sa cultivi cannabis? Ventilatoare, lampi de incalzire, termometre si sisteme de umidificare...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.09.2015 13:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Aproape 25 de kilograme de droguri ridicate de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. din Timis, in urma a 2 perchezitii efectuate pe raza municipiului Timisoara, la persoane banuite de cultivare si detinere de cannabis.

La data de 30 septembrie a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, impreuna cu politistii Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara, au efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Timisoara, la locuintele unor barbati de 36 si 37 de ani,  banuiti de cultivare si detinere de cannabis.

In urma perchezitiilor, la unul dintre imobile, politistii au depistat plante recoltate, respectiv 20 de kilograme de masa vegetala verde si 2,5 kilograme de muguri uscati.
De asemenea, la cel de-al doilea imobil a fost depistata o cultura indoor, recent recoltata, formata din 35 de ghivece si echipamentul folosit (ventilatoare, lampi de incalzire, termometre si sisteme de umidificare), precum si 2 kilograme de cannabis uscat.
Intreaga cantitate de droguri a fost ridicata de politisti, in vederea continuarii cercetarilor.
Totodata, au fost puse in executare 3 mandate de aducere, persoanele fiind depistate si conduse la audieri.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.