De ce pleaca SPECIALISTII din ROMANIA?... Pai, ANL n-a construit nici 3000 de LOCUINTE in REGIUNEA VEST in 20 de ani!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.07.2017 10:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Agentia Nationala pentru Locuinte, Consiliul Local al Municipiului Timisoara si Directia de Sanatate Publica au semnat contractul de transmitere a terenului in suprafata de 2446 mp situat in str. Ion Ionescu de la Brad nr.1/E catre ANL, in vederea construirii unui bloc de locuinte in regim S+P+6E cu 30 de unitaţi locative, destinate inchirierii pentru tinerii specialişti din sanatate.

Primaria va asigura din bugetul propriu sumele necesare pentru executia lucrarilor tehno-edilitare (apa, canalizare, energie termica si electrica, gaz, telefonie, cai de acces, alei pietonale, spatii verzi etc).
In cursul acestui an, va demara constructia, dupa cum spun reprezentantii ANL.

Agenţia Naţionala pentru Locuinţe s-a infiinţat in baza Legii nr. 152/1998 pentru dezvoltarea construcţiei de locuinţe la nivel naţional şi işi desfaşoara activitatea sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, ca instituţie de interes public cu personalitate juridica.

De-a lungul existenţei, ANL a finalizat un numar de 33.498 locuinte pentru tineri si are in executie un numar de 933 locuinte pentru tineri la nivel national.
ANL a receptionat/predat beneficiarilor un numar de 3.593 locuinte prin credit ipotecar si are in executie un numar de 820 locuinte prin credit ipotecar la nivel national.

In cadrul programului pilot ‘Locuinţe sociale pentru comunitaţile de romi’ se construiesc in prezent un numar de 21 de unitaţi locative in judeţul Braşov şi au fost finalizate 168 de unitaţi locative in judeţele Arad (49 u.l.), Bihor (14 u.l.), Mehedinţi (28 u.l.), Bistriţa Nasaud (21 u.l.), Olt (28 u.l.) şi Sibiu (28 u.l.).

In judetul Timis, ANL a finalizat 733 U.L. Tineri şi 130 U.L. Ipotecar, alte 60 U.L. Tineri fiind in execuţie, in judetul Arad - 600 U.L. Tineri finalizate, in judeţul Caraş-Severin - 562 U.L. Tineri finalizate, in judeţul Hunedoara - 875 U.L. Tineri finalizate şi alte 100 U.L. Tineri in execuţie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.