De la COOPERATIVA MESTESUGAREASCA a lui CEAUSESCU la DISCOLANDUL lui ILIE SARBU si terasa CRAFT ROOFTOP de TIMISOARA

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.07.2017 08:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Craft Rooftop, noua terasa de pe cladirea Modex, a obţinut autorizaţiile necesare şi se va deschide in 22 iulie.

Craft Rooftop anunţa un nou concept in Timişoara, mizand pe mixul dintre experienţa rooftop, oferta de mancaruri şi bauturi crafted/home made şi un cadru perfect pentru socializare.
Dupa mai multe consultari cu reprezentanţii primariei s-a modificat şi designul.
S-a renunţat la structura metalica din faţa pentru marchize, acestea fiind inlocuite cu umbrele şi marchize retractabile, similare cu cele de la terasele din zona centrala.
Intre timp, s-au obţinut toate autorizaţiile necesare şi s-au facut modificarile aferente de design, iar acum locaţia este pregatita sa se deschida.

Craft Rooftop este situat pe Cladirea Modex, cu vedere directa spre centrul Timişoarei, oferind o privelişte unica in oraş.
Trendul de „craft”, popularizat şi ca „home made”, este unul adoptat de tot mai multe restaurante din intreaga lume, deoarece oamenii au inceput sa se orienteze din ce in ce mai mult spre calitate şi prospeţime.

Craft Rooftop este conceput astfel incat sa devina in scurt timp una dintre destinaţiile favorite pentru turiştii care viziteaza Timişoara, mai ales acum, odata cu desemnarea oraşului drept Capitala Culturala Europeana pentru anul 2021.

Craft Rooftop este situat pe cladirea Modex, langa Opera (Piaţa Iancu Huniade), iar evenimentul de deschidere va avea loc sambata, 22 iulie.

Cladirea Modex a fost construita in anii 1970 pentru Cooperatica Meşteşugareasca a vremurilor şi a fost locul unde s-a lansat in afacerile lumeşti celebrul Ilie Sarbu, preotul economist ajuns ministru şi socru de prim-ministru, dar care a fost la inceputuri patron de Discoland, discoteca de la Modex fiind implicata in multe şi numeroase scandaluri care s-au finalizat, pentru unii, chiar şi cu condamnari penale.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.