De la Lugoj pana la Deta, ce penala-i tigareta!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.11.2011 14:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timis - La data de 17 noiembrie 2011, în jurul orei 23.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Deta au organizat o acţiune pe linia depistării persoanelor care efectuează activităţi de comerţ cu produse supuse accizării,ocazie cu care au depistat un autoturism pe D.N. 59, pe raza localităţii Denta.

Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte T. A. Petru de 35 de ani, din municipiul Timişoara, iar în urma controlului efectuat în habitaclu au fost găsite 690 de pachete de ţigări timbrate necorespunzător de provenienţă străină.
Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, iar cantitatea de ţigări în valoare de 21.000 de lei a fost ridicată în vederea confiscării de către reprezentanţii Direcţiei Regionale Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara.
Cercetările vor continua în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale.
Acţionând pe aceeaşi linie de muncă, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban Lugoj l-au depistat la data de 17.11.2011, pe R. A. Daniel, de 26 ani, în timp ce oferea spre vânzare 4.800 de ţigarete fără a deţine documente legale de provenienţă, motiv pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii 12 din 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.