De-a soarecele si pisica in Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.03.2014 17:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului au acţionat joi, 27 martie, pentru igienizarea şi asanarea fostei unitaţi militare de transmisiuni situata pe Calea Aradului la intersecţia cu str. Grigore Alexandrescu.
In urma acţiunii au fost depistate un numar de 29 de persoane, din care 17 minori cu varste cuprinse intre 7 luni şi 15 ani, din judeţe precum Arad, Neamţ, Bihor, Timiş.
Opt dintre persoanele identificate la faţa locului au fost sancţionate conform HCL 371/2007 modificata pentru depozitarea de deşeuri.
Adulţii au fost predaţi Direcţiei de Asistenţa Sociala Comunitara Timişoara, iar minorii Direcţiei Generale de Asistenţa Sociala şi Protecţia Copilului Timiş.
De asemenea, in ceea ce priveşte salubrizarea, s-a transmis Direcţiei de Mediu din cadrul Primariei sa ia masuri de igienizarea a locaţiei transformata de cei care locuiau acolo intr-un adevarat focar de infecţie.

Anul trecut, in aceeaşi locatie, tot Poliţia Locala a depistat un numar de 30 de persoane. Din localitati precum Satu Mare, Draganesti, Corabia, Vatra Dornei, Slatina, Marghita...

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.