De-a v-ati ascunselea cu boschetarii si prin Padurea Verde

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.08.2012 15:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au acţionat şi în cursul zilei de joi pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii şi a minorilor lipsiţi de supraveghere de pe raza municipiului Timişoara, conform prevederilor legale în vigoare. 

Astfel, au fost depistate un număr de 15 persoane, cinci dintre acestea fiind noi, iar celelalte 10 fiind aduse în repetare rânduri pentru preluarea în baza de date la sediul Poliţiei Locale.
Cele mai multe persoane noi au fost depistate în cursul serii în Complexul Studenţesc, unde apelau la mila publică la terase, creând astfel disconfort celor aflaţi în zonă.
O altă persoană a fost depistată la Pădurea Verde, unde poliţiştii locali au acţionat în cursul dimineţii de ieri, deoarece existau date că şi aici se ascund astfel de persoane.
Un bărbat cu domiciliul în Hunedoara, care îşi făcuse culcuş printre copacii de la Pădurea Verde şi care a fost surprins în timp ce făcea focul în zona respectivă, a şi fost sancţionat conform HCL 371/2007 modificată cu suma de 500 de lei, fiind apoi dus pentru a i se întocmi fişă personală.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.