Delapidare in... rate

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.06.2013 14:36 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La data de 17 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au reţinut pentru 24 de ore, o femeie, de 37 de ani, din Recaş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.
În perioada octombrie 2012 - iunie 2013, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a unei femei de 37 de ani, din Recaş, suspectată de comiterea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.
În fapt, în perioada iulie – august 2012, D.L., în calitate de colaborator al unei instituţii financiare nebancare, ar fi acordat 16 credite, prin încheierea unor contracte de împrumut către diverse persoane fizice, pe care le cunoştea sau cărora le deţinea doar actele de identitate.
Suspecta, folosindu-se de adeverinţe de venit şi contracte de muncă nereale, a intrat în posesia banilor, pe care i-a folosit în interes personal.
Până la momentul suspendării din funcţie, aceasta şi-a achitat lunar ratele în numele clienţilor.
Prejudiciul creat de suspectă este estimat la 57260 de lei.
Femeia este cercetata in stare de libertate, cu interdictia de a parasi tara pe o perioada de 30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.