DEPONEUL de la GHIZELA sau cum miroase si polueaza INCOMPETENTA de la CONSILIUL JUDETEAN TIMIS

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.07.2017 10:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 19 iulie, cu incepere de la ora 10.00, in Sala Multifuncţionala a Palatului Administrativ.
Ordinea de zi a şedinţei este urmatoarea:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea finantarii si executarii de catre asocierea S.C. RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. si S.C. RER SERVICII ECOLOGICE S.R.L. prin S.C. RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. in calitate de leader al asocierii, a lucrarilor de extindere a instalatiei de tratare mecano-biologica la Depozitul de deseuri nepericuloase, comuna Ghizela.

2. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii şi completarii Normativului privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.

3. Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis asupra intentiilor de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.

5. Proiect de hotarare privind aprobarea colaborarii dintre Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis si Spitalul Clinic de Urgenta “Pius Branzeu” Timisoara in vederea cofinantarii proiectului „Romania Serbia initiativa comuna impotriva cancerului in regiunea transfrontaliera in vedrea inbunatatirii diagnosticului si tratamentului tumorilor maligne – ROSECAN SP 514 in
cadrul programului de cooperare Romania Serbia 2014 – 2020”.

6. Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Timis prin Consiliul Judetean Timis cu Orasul Jimbolia prin Consiliul local al Orasului Jimbolia si Comuna Comlosu Mare prin Consiliul local al Comunei Comlosu Mare in vederea cofinantarii caminelor pentru persoane varstnice.

7. Proiect de hotarare pentru aprobarea modificarii Anexei nr. 2 la Hotararea Consiliului Judeţean Timiş nr.128/2015 privind aprobarea structurii organizatorice a Teatrului pentru Copii şi Tineret “Merlin” Timişoara.

8. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Centrului de Cultura şi Arta al Judeţului Timiş.

9. Proiect de hotarare privind aprobarea completarii si modificarii Ghidului de eligibilitate pentru finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor culturale pe anul 2017.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea achitarii cotizatiei la Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania pe anul 2017.

11. Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetelor sectiunii de functionare si a sectiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al judetului Timis pe trimestrul II 2017.

12. Intrebari, interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.