Depozit cu 3 tone de materiale explozive

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.11.2012 19:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii Serviciului Arme Expozivi şi Substanţe Periculoase Timiş au dispus confiscarea a trei tone de obiecte pirotehnice depistate într-un depozit ilegal pe raza municipiului Timişoara.
În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că materialele explozive erau deţinute într-o locuinţă privată(VIDEO), închiriată de I. Gheorghe, de 30 de ani, pe raza municipiului Timişoara, locuinţă unde nu erau respectate normele legale privind depozitarea acestor tipuri de obiecte.
De asemenea, s-a mai stabilit că toate obiectele pirotehnice depistate au ca ţară de provenienţă Polonia, iar proprietarul nu deţinea autorizaţie eliberată de ITM şi poliţie pentru păstrarea unor astfel de materiale în acel spaţiu.
Fiind întrebat de provenienţa bunurilor, I. Gheorghe a declarat că deţine documente legale, dar pe care nu le poate prezenta în momentul controlului.
La faţa locului poliţiştii au stabilit că în locuinţă erau depozitate aproximativ trei tone de obiecte pirotehnice, de diferite clase, toate în valoare de 10.000 de euro.
Având în vedere că nu au fost respectate normele privind depozitarea articolelor pirotehnice, poliţiştii au dispus ridicarea acestora în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive.
Obiectele au fost transportate într-un depozit de pe raza municipiului Timişoara, unde au fost lăsate în custodie până la finalizarea cercetărilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.