Deputat PSD intreaba...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.06.2013 17:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Deputatul Cătălin Tiuch (dacă nu-l ştiţi: Circumscripţia electorală nr. 37 Timiş, Colegiul uninominal nr. 6, Grupul parlamentar al PSD) s-a supărat pe Enel Distribuţie Banat şi a adresat în parlament o întrebare (două) lui Niculae Havrileţ, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.
Subiectul întrebării îl constituie desele întreruperi de energie electrică din judeţul Timiş.
Deşi de mai mulţi ani, cum singur recunoaşte, locuitorii din Timişoara, din Recaş, dar şi din foarte multe comune din judeţul Timiş (de exemplu: Giroc, Moşniţa Nouă, Ghiroda, Săcălaz, Giarmata, Pişchia, Remetea Mare, Sacoşul Turcesc, Fibiş, Maşloc, Şag, Pădureni, Dumbrăviţa, Sânmihaiul Român, Bogda, Liebling, Jebel) se confruntă cu întreruperi neplanificate, din ce în ce mai dese, ale furnizării de energie electrică, deşi au fost făcute numeroase sesizări către Enel Distribuţie Banat, până la această dată, situaţia nu s-a îmbunătăţit.
Deputat Cătălin Tiuch se întreabă şi întreabă, în sfârşit, de ce această problemă nu a fost remediată până acum şi care sunt soluţiile care se impun a fi luate pentru soluţionarea acestei situaţii, în cel mai scurt timp cu putinţă?
În plus, deputatul PSD mai solicită să i se răspundă în scris ce modernizări au fost făcute reţelei de distribuţie a energiei electrice din judeţul Timiş, având în vedere investiţiile asumate de Enel în contractul de privatizare...

Să vezi ce răspunsuri o să primească...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.