Deputatul Marius Dugulescu nu face exorcizari

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.10.2012 13:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Marius C. Dugulescu, vicepresedinte - Comisia pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale, presedinte - Subcomisia pentru Demnitate Umana, deputat - Colegiul uninominal 3 Timisoara:

"Mă adresez dumneavoastră cu încrederea că mesajul meu va fi primit aşa cum este, pur, fără interpretări conexate intereselor de orice fel, mai ales politice. Vă scriu ca şi cum am fi, cu toţii, prieteni, şi am analiza o situaţie mai mult decât bizară… Desigur, această ”bizarerie” are rolul să-mi strice liniştea mea, dar şi a celor care mă cunosc şi mă respectă.
Iată despre ce este vorba: am devenit, pe neaşteptate, ”cap de afiş” într-o intrigă ce-mi este complet necunoscută. Sunt asociat, printr-o ”întâmplare” mediatică, cu un scandal având conotaţii frivole şi vulgare, despre care nu doresc să pomenesc, şi care este generat de o publicaţie de profil, din Bucureşti, ”Cancan”. Sunt asociat unor imagini care nu au nimic comun profilului meu uman, psihologic şi religios, mai exact sunt asociat unui scandal de o vulgaritate pentru care, personal, nu am etichetele dorite.
Singurul adevar din toata aceasta poveste este că acum patru ani, în 2008, am primit la Biserica Baptistă Eclesia din Timişoara doi tineri, un băiat şi o fată, care aveau nevoie de susţinere spirituală. Practica neoprotestantă nu comportă exorcizări, tot ceea ce s-a scris în ”Cancan” este o fabulaţie, noi susţinem oamenii cu probleme numai prin rugăciuni obişnuite.
Vă scriu cu încrederea că presa, care este unul dintre cele mai mari câştiguri ale democraţiei româneşti, poate fi vectorul valorilor autentice, că poate fi transmiţătorul adevărului şi nu răstălmăcitorul lui. De aceea, vă rog, reţineţi adevărul despre această ”bizarerie”: nu fac exorcizări şi nu am nimic în comun cu asemenea subiecte".

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.