Dezbatere publica. SOCIETATEA CIVILA din TIMISOARA, intre LEGILE JUSTITIEI si PROTESTELE de STRADA...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.12.2017 11:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Initiativa Timisoara invita un numar de persoane publice implicate in societatea civila, organizatori ai protestelor de strada, intelectuali ai spatiului cultural si civic timisorean, dar si cetateni interesati de subiect, la o dezbatere publica despre tema principala a agendei publice nationale din ultimul an, conflictul generat intre puterea politica actuala si societatea civila, urmare a legilor justitiei propuse spre aprobare in Parlamentul Romaniei.
Dezbaterea cu denumirea “Societatea civila timisoreana – intre legile justitiei si protestele de strada” incearca sa puna alaturi organizatorii protestelor de strada si membrii societatii civile timisorene, intr-o agora libera, in care argumentatia, polemica, dar si actiunea concreta pot reafirma Spiritul Timisoarei.
Protestele masive din strada, consistenta si consecventa lor, de-a lungul anului care in curand se va incheia, a readus in discutie masura in care majoritatea parlamentara are dreptul si e principial a-si impune deciziile, mai ales in contextul in care acestea sunt reclamate a fi injuste si periculoase.
Dezbaterea va avea loc miercuri, 13 decembrie 2017, intre orele 17.00 – 19.00.,la Centrul de Afaceri Casa cu axa de fier, str. Ion I.C. Bratianu 1.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.