Dezvoltare Antreprenoriala si Relationare in Mediul de Afaceri

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.11.2011 17:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis va invita la Conferinta de diseminare a proiectului Dezvoltare Antreprenoriala si Relationare in Mediul de Afaceri - D.A.R.M.A., finantat prin programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013si implementat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Bacau, Camera de Comert si Industrie Suceava, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea si Asociatia pentru Integrare si Dezvoltare Comunitara INDECO din Iasi.

Evenimentul va avea loc in data de 24 noiembrie 2011, incepand cu orele 12, la Centrul Regional de Afaceri - Sala Mures, Str. B-dul Eroilor de la Tisa, Nr 22, Timisoara.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt: crearea unei retele mobile de puncte de sustinere si stimulare directa a antreprenorilor locali; imbunatatirea calificarilor managerilor, ale femeilor manager si ale angajatilor prin cursuri autorizate; dezvoltarea antreprenoriala prin servicii suport de consultanta si integrarea inovarii in firme prin introducerea programelor de formare profesionala de formatori si coaching.
Aceasta actiune aduce in atentia intreprinzatorilor si a autoritatilor din regiunea Vest rezultatele proiectului, promovand cele mai bune practici si metode moderne si inovative de management strategic al resurselor umane.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.