Dezvoltare antreprenoriala si relationare in mediul de afaceri

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.03.2013 14:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în data de 28 martie 2013, cu începere de la ora 11:30, în Sala Bega a Centrului Regional de Afaceri, din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, conferinţa de diseminare a Proiectului „Dezvoltare Antreprenorială şi Relaţionare în Mediul de Afaceri” – D.A.R.M.A.
Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi este implementat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani în parteneriat cu Camera de Comert şi Industrie Bacău, Camera de Comert şi Industrie Suceava, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea şi Asociaţia pentru Integrare şi Dezvoltare Comunitară INDECO din Iaşi.
Proiectul îşi propune dezvoltarea abilităţilor managerilor şi angajaţilor din IMM–uri şi a persoanelor care doresc să dezvolte o afacere, pe baza unui program de educaţie antreprenorială şi managerială prin: Crearea unei reţele mobile de puncte de susţinere şi stimulare directă a antreprenorilor locali; Îmbunătăţirea calificărilor managerilor, ale femeilor manager şi ale angajaţilor prin cursuri autorizate; Dezvoltarea antreprenorială prin servicii suport de consultanţă; Integrarea inovării în firme prin introducerea programelor de formare profesională de formatori şi coaching.
Conferinţa aduce în atentia întreprinzătorilor şi autorităţilor publice din Regiunea Vest rezultatele proiectului, promovând cele mai bune practici şi metode moderne, inovative de management strategic al resurselor umane.
Informatii suplimentare la tel 0374-160943, Alexandra Trulea- consultant cameral CCIAT. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.