Dialog social si munca decenta... la Prefectura Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.09.2014 13:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In data de 24 septembrie 2014, la ora 9, la Sala Revoluţiei din Palatul Administrativ. Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) organizeaza masa rotunda cu titlul „Constientizarea rolului si importantei dialogului social pentru functionarii publici”, cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş.
Evenimentul se inscrie in seria de mese rotunde organizate de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP),  in perioada iulie - septembrie 2014, in municipiul Bucuresti si in judetele Timis, Brasov, Galati, Iasi.
Seria de evenimente constituie o activitate din cadrul proiectului Imbunatatirea dialogului social pentru functionarii public.
Proiectul este implementat de catre Agentia Nationala a Functionarilor Publici in parteneriat cu Asociatia Autoritatilor Locale si Regionale din Norvegia (KS) si Asociatia Municipiilor din Romania (AMR), fiind finantat printr-un grant acordat de catre Guvernul Norvegiei prin intermediul Granturilor Norvegiene 2009-2014, in cadrul Programului Munca Decenta si Dialog Tripartit.
La masa rotunda participa, alaturi de reprezentantii ANFP, membri ai comisiei paritare si functionari publici din institutiile si autoritatile publice partenere in proiect, functionari publici din cadrul altor institutii si autoritati publice din judetul Timiş, reprezentanti ai sindicatelor, reprezentanti ai Comisiilor de Dialog Social.
Obiectivul acestor dezbateri consta in imbunatatirea practicilor de dialog social in institutiile publice, prin promovarea rolului comisiilor paritare si promovarea conceptului de dialog social. Astfel, se vizeaza informarea, constientizarea si sensibilizarea, la nivel naţional, a 800 de functionari publici asupra rolului si functionarii mecanismelor de dialog social in asigurarea unui climat de munca decent, precum si stimularea participarii active a grupului tinta. Totodata, o sectiune distincta a dezbaterilor va fi rezervata prezentarii si promovarii activitatilor si rezultatelor proiectului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.