Din Faget la Timisoara, netimbrata e tigara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.02.2012 14:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

*În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de T. S. Gheorghe, de 27 de ani, din Timisoara,pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate peste limita a 10.000 ţigarete şi contrabandă, deoarece la data de 17.09.2010 a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa deţinând în autoturismul său cantitatea de 62.800 ţigarete.

*La data de 14 februarie 2012, în jurul orei 21.30, în timp ce executau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier pe D.N. 68/A, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza oraşului Făget.
S-a procedat la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte Z. O. Alin, de 33 ani, fiind însoţit D. Alin, de 30 de ani, şi A. Vasile, de 30 ani, toţi din Hunedoara, judeţul Hunedoara, iar cu ocazia controlului efectuat în interior au fost depistate 34.000 de ţigarete, pentru care nu deţineau acte de provenienţă.
Întreaga cantitate de ţigării a fost ridicată în vederea confiscării fiind predată reprezentanţilor Direcţiei Regionale Accize şi Operaţiuni Vamale, iar poliţiştii le-au întocmit câte un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.