Din trafic de droguri se traieste (aproape) la fel de bine ca un parlamentar!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.12.2015 13:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Timis si procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 3 perchezitii la domiciliile a 2 persoane banuite de trafic de droguri, cat si la sediul firmei administrate de catre acestea.

Ieri, 15 decembrie a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara si procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara au efectuat 3 perchezitii, pe raza municipiului, la persoane banuite de trafic de droguri de risc si mare risc si operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum si la sediul unei firme.
Din cercetari a reiesit ca doi dintre membrii gruparii infractionale, cu varste de 27 si 49 de ani, ar fi infiintat o casa de amanet in municipiul Timisoara sub paravanul careia ar fi desfasurat activitatile ilicite cu substante psihoactive.

Distribuirea drogurilor era realizata doar catre persoane verificate, de incredere, care ulterior le comercializau la nivel stradal, preturile fiind intre 20 si 30 de lei doza/plicul.
Printre consumatori au fost identificati si foarte multi minori.
In urma perchezitiilor, politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor 20 gr de cannabis, 160.000 de lei si au indisponibilizat doua autoturisme de lux, cu privire la care exista suspiciuni ca ar fi fost achizitionate cu bani proveniti din activitati ilicite.
 
De asemenea, au fost puse in executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri.
S-a procedat la retinerea pentru 24 de ore a doi dintre membrii gruparii infractionale, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.