Director general fraudulos la RATT

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.07.2012 07:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate de ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor Timiş cu avizul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au fost finalizate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, fals în declaraţii şi abuz în serviciucontra intereselor persoanelor faţă de Dr. Ing. Ioan Goia, de 48 de ani, C. L.Vasilica, de 36 de ani şi S. L. Cristina, de 44 de ani. 

În data de 19.06.2008 bărbatul a întocmit o declaraţie pe proprie răspundere că este compatibil şi îndeplineşte condiţiile cerute pentru participarea la concursul pentru ocuparea funcţiei de Director General al Regiei Autonome de Transport Timişoara. Suspectul deţinea acţiuni la o societate din Timişoara al cărei obiect de activitate principal şi secundar se interfera cu cel al Regiei la care suspectul devenise în mod fraudulos Director General.
Din această funcţie, G. Ioan, sprijinit de C. L.Vasilica, consilier juridic şi S. L.Cristina, şef serviciu resurse umane, care au vizat şi au semnat documentele, au concediat abuziv 14 persoane pe diferite motive neîntemeiate. Cei concediaţi i-au acţionat în judecată pe suspecţi, instanţa de judecată obligându-i pe învinuiţi să-i reîncadreze plătindu-le sume de bani ce au totalizat un cuantum de 625.610 lei, sumă cu care a fost prejudiciată instituţia sus-menţionată.
Cercetările au fost finalizate şi s-a înaintat dosarul cu propunere de trimitere în judecată a suspecţilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.