Directorul ADP nu va fi concediat. Va fi vacantat...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.12.2012 15:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Administraţia Domeniului Public se va desfiinţa şi se va contopi prin absorbţie cu Societatea de Drumuri Municipale.
Primarul Nicolae Robu a declarat că se lucrează la un proiect de hotărâre prin care cele două societăţi comerciale ale Consiliului Local al municipiului Timişoara se vor contopi într-una singură, cel mai probabil în luna ianuarie proiectul de hotărâre fiind supus votului în Consiliul Local.
În acelaşi timp, sistemul de parcare Telpark va fi desfiinţat şi se va căuta o altă formulă de parcare în oraşul de pe Bega. Până atunci, însă, cei care au plătit Telparkul pentru luna decembrie o să poată folosi acelaşi abonament şi pentru luna ianuarie, fără a plăti nici un leu în plus.
Angajaţii de la cele două societăţi comerciale, ADP şi SDM, nu-şi vor pierde locurile de muncă, fiind transferaţi automat la nou înfiinţata societate comercială.
În afară de staffurile de conducere, ale căror locuri de muncă se vor... vacanta, primarul Nicolae Robu ferindu-se să pronunţe cuvântul concediaţi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.