DIRECTORUL PSD de la SPITALUL JUDETEAN din TIMISOARA a declansat o ISTERIE ABSURDA si DEGRADANTA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.01.2018 10:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Mihai Ionac:

”Domnule manager, chirurgia vasculara este specialitate de sine statatoare de doar 15 ani in Romania, de care este mare nevoie: 15% din persoanele peste 65 de ani sufera de boala vasculara periferica. Aritmetica simpla ne arata ca in ţara avem peste o jumatate de milion de pacienţi vasculari, la care corespund in zona deservita de secţia noastra, din pacate singura din vestul tarii, circa 70 000 de pacienti. Fara diagnostic si tratament ei ajung la amputatii, paralizii sau decedeaza. Acestea sunt provocarile reale la care noi, ca unitate de elita cum va place sa spuneti, ar trebui sa raspundem.

Fiind date relativ simple, eu pur si simplu nu pricep reacţia Dvs., nu inţeleg ce va mana in lupta sa negaţi evidenţa.

Afirmatiile dezonorante facute publice de o mana de angajaţi ai spitalului nu ma reprezinta. Citind insa “scrisoarea deschisa”, constat cu stupoare ca nu erau de ajuns invectivele proferate de cele 3 angajate ale Dvs., de care va folosiţi in mod lipsit de onoare şi impreuna cu care aţi declanşat o isterie absurda, degradanta.

Din nou, tot ce am construit, tot ce am invaţat, toata priceperea pe care am acumulat-o nu conteaza nici in ochii Dvs. şi nici a celor caţiva justiţiari cu pixul pe hartie. Sunt mandru de implinirile mele, atat cele din ţara, cat şi de cele recunoscute atat de pregnant in strainatate. O fi mult, o fi puţin, apreciaţi dumneavoastra. Cred cu tarie ca nimic din tot ce am faptuit nu era posibil daca in jurul meu nu aveam oameni minunaţi, dedicaţi şi ambiţioşi, daca nu eram exigenţi, daca nu ceream totdeauna mai mult şi asta in primul rand de la mine.

Sub aceasta agresiune brutala, inexplicabila, m-am exprimat nepotrivit, fara a folosi insa expresiile şi jignirile care mi-au fost atribuite. Am fost orgolios, nu sunt eu cel chemat sa puna etichete, oamenii pot sa aprecieze singuri şi sunt convins de justetea judecatii lor. Sunt convins ca nu sunt singurul care, intr-o situaţie tensionata, se exprima nepotrivit şi regret asta. Sunt insa şi mai convins ca asemenea situaţii nu ar exista daca am dovedi decenţa, puţina eleganţa, daca am comunica, daca am cauta o cale de inţelegere şi mai ales daca ne-am asuma cu adevarat responsabilitaţile pe care le avem, acolo unde se aşteapta asta de la fiecare dintre noi”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.