Disparitie de minora de 9 ani la Buzias

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.09.2012 11:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Buziaş - La sediul Poliţiei Oraşului Buziaş a fost depusă o sesizare, la data de 15 septembrie 2012, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 9 ani a plecat de la domiciliul său din localitatea Buziaş, în data de 14 septembrie şi nu a mai revenit.

Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 8.45, prin plângere scrisă de către mama minorei cu privire la faptul că fiica sa GONDA ALEXANDRA MARIA, în vârstă de 9 ani, a plecat în cursul zilei de ieri la slujbă, la biserica din oraş şi nu a mai revenit acasă.
Semnalmente: înălţime 120-130 cm, 25-30 kg, atletică, păr şaten-lung, ochi căprui şi prezintă o cicatrice lângă sprânceana ochiului drept.
Îmbrăcăminte: pantaloni trening de culoare roşie cu o dungă albă pe exterior, tricou (nu se cunoaşte culoarea), sandale de culoare albă, mărimea 34.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale vor continua cercetările pentru identificarea acesteia şi predarea către părinţii săi.
Cei care pot furniza informaţii utile sunt rugaţi să apeleze serviciul de urgenţă 112.

***

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat verificări pe raza oraşului Buziaş, în urma cărora a fost găsită minora la domiciliul Alexandrei O.S., unde şi-a petrecut noaptea, alături de cele două fetiţe ale acesteia.
GONDA ALEXANDRA MARIA i-a declarat femeii că mama sa a fost anunţată cu privire la locul în care se afla şi că va rămâne peste noapte.
Minora a fost reîncredinţată familiei.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.