DNA la ADR Vest. Scopul si durata vizitei?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.02.2015 11:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) din Timisoara s-a primit vizita reprezentanţilor DNA.
Scopul vizitei, spune ADR Vest, a fost acela de a verifica documentele din dosarele depuse de beneficiari in vederea obţinerii finanţarii europene  prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivitaţii Economice 2007 – 2013.
Programul a fost preluat de catre ADR Vest de la Autoritatea de Management pentru Programul Sectorial Creşterea Competitivitaţii Economice 2007 – 2013 in luna martie a anului 2013.
 
ADR Vest subliniaza ca nu a fost vizata de catre reprezentanţii DNA nici Agenţia pentru Dezvoltare Regionala Vest şi nu au fost vizate nici persoane din cadrul ADR Vest, ci doar documente din cadrul proiectelor depuse de catre beneficiari.
In acest sens, angajaţii ADR Vest au pus la dispoziţia reprezentanţilor DNA toate documentele care au fost solicitate.
###
Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarşirea unor infracţiuni impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene şi a unor infracţiuni de fals, comise in perioada 2007 - 2013.

In cursul zilei de 09 februarie 2015, ca urmare a obţinerii autorizarilor legale de la instanţa competenta, au fost efectuate percheziţii domiciliare in 23 locaţii situate in municipiul Bucureşti şi in judeţele Ilfov, Timiş, Caraş-Severin şi Teleorman, din care patru sunt sediile unor instituţii publice, iar restul sediile unor societaţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.