DNA minte! Adam Craciunescu a fost onest si competent....

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.10.2014 16:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Biroul de presa al Regiei Naţionale a Padurilor Romsilva reacţioneaza in legatura cu informaţiile aparute in ultimele trei zile, privind unele retrocedari ilegale de paduri.

Biroul de presa al Regiei Naţionale a Padurilor Romsilva:

”In mod cu totul nefundamentat şi nelegal, in toate comunicatele de presa şi in ştirile mass-media, se face afirmaţia conform careia, Regia Naţionala a Padurilor — Romsilva a fost prejudiciata cu suma de cca. 300 milioane de Euro', fara a se cunoaşte faptul ca Romsilva nu este proprietarul, ci administratorul padurilor statului. Reamintim, şi cu acest prilej, ca, in conformitate cu prevederile Constituţiei Romaniei, statul este reprezentat, inclusiv in instanţa, de catre Ministerul Finanţelor Publice;

In ceea ce il priveşte pe domnul dr. ing. ADAM CRACIUNESCU, Directorul General al Regiei Naţionale a Padurilor — Romsilva — selectat şi numit dupa toate rigorile O.U.G. nr. 109/ 2011 — precizam, in baza unor documente şi a declaraţiilor din cadrul conferinţelor de presa pe care le-a susţinut in cei doi ani şi jumatate, ca intre prioritaţile sale s-a aflat, cea privind apararea integritaţii fondului forestier proprietate publica a statului, in contextul careia a cerut, implicare şi responsabilitate maxima, compartimentelor responsabile, din centrala regiei şi din unitaţile teritoriale.

Ne exprimam convingerea ferma ca actualul Director General al Regiei Naţionale a Padurilor — Romsilva, care in anii anteriori, a indeplinit cu succes, fara niciun fel de suspiciuni şi funcţia de secretar de stat pentru paduri, va putea demonstra autoritaţilor competente, ca şi-a exercitat funcţia actuala, cu onestitate şi competenţa manageriala”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.