DNA, unde sunt JUDECATORII si POLITISTII implicati in MAFIA IMOBILIARA din TIMISOARA?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.02.2017 11:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Mafia imobiliara de care se leaga procurorii DNA in dosarul celor 967 de imobile vandute fraudulos in  Timişoara in perioada 1996 - 2015, se rezuma doar la CIUHANDU GHEORGHE-CORIOLAN - fost primar al municipiului Timisoara, ROBU NICOLAE - primar al municipiului Timisoara, STAIA MARTIN - fost director in Primaria Timisoara (pentru infractiunea de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, in forma continuata), DIACONU DAN - viceprimar al municipiului Timisoara, STOIA TRAIAN CONSTANTIN - fost viceprimar al municipiului Timisoara (pentru infractiunea de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul).  

Totuşi, este interesant cum s-a facut selecţia urmariţilor penal, pe lista nefiind amintit nici un viceprimar de pe vremea lui Gheorghe Ciuhandu, poate şi un secretar şi ceva directori.
”Cu sprijinul mai multor functionari publici din cadrul Primariei municipiului Timisoara, precum si alte persoane, s-au incalcat atributiile legate de aplicarea Legii 112/1995 si au deposedat Statul Roman de 967 de imobile, majoritatea aflate in centrul vechi al orasului, producand un prejudiciu estimat la 40 de milioane euro in dauna statului” - spune DNA.

La finalul celor 4 mandate de primar al municipiului Timişoara, in 2012, Gheorghe Ciuhandu a publicat o carte, ”16 ani in slujba Timişoarei”, in care un capitol a fost intitulat ”Casele ţiganeşti” (vezi Galeria Foto).

”In decursul activitaţii de primar, am dispus intocmirea de procese verbale la un numar de 91 de case, mare parte din acestea ajungand in instanţa. Faptul ca procesele treneaza ani de zile pe rolul instanţelor judecatoreşti nu poate fi imputat Primariei Municipiului Timişoara” - spune Gheorghe Ciuhandu in carte.
”Singura entitate care s-a raliat demersurilor Primariei Timişoara a fost Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei, dar deocamdata fara rezultate vizibile” - a mai amintit Gheorghe Ciuhandu.

Reiese, astfel, ca mafia imobiliara din Timişoara nu lucreaza şi a lucrat numai la Primaria Timişoara, ci şi pe la Poliţia judeţului Timiş şi, mai ales, printre judecatorii şi magistraţii care au imparţit şi mai impart dreptate in instanţele din vestul ţarii dupa cum au dictat mita şi interesele unuia sau altuia...  
Aşadr, daca DNA cerceteaza mafia imobiliara şi corupţia din Timişoara, ar trebui sa priveasca şi in ograda justiţiei, unde nu mai ai loc de inamovibili şi justiţiari de parada de care nu vorbeşte nimeni...

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.