Doi marocani au vrut sa fuga (din nou) din Romania. Ghinion!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.01.2016 11:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare – I.T.P.F. Timisoara au depistat doi cetateni din Maroc, care intentionau sa  iasa ilegal din Romania, pe jos, pe la frontiera verde.
In data de 13.01.2016, in jurul orei 11.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare au observat doua persoane care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre interiorul tarii, spre frontiera.
Imediat, o patrula de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiasi sector a procedat la retinerea persoanelor care nu isi justificau prezenta in zona si conducerea acestora la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca, persoanele de sex masculin, cu varste de 23 si 32 de ani, sunt cetateni din Maroc, care au declarat ca intentionau sa ajunga ilegal in vestul Europei deoarece nu detineau vize pentru Spatiul Schengen.
Conform cercetarilor, s-a stabilit ca cei doi s-au deplasat pe jos, pe camp, pana in momentul retinerii.
Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei celor doi barbati si cercetarii acestora sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, in forma continuata.
Persoanele in cauza urmeaza a fi predate unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrari Timis, la finalizarea cazului urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.