Doi politisti au refuzat o mita de 2000 euro

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.03.2012 11:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Ieri, 12.03.2012, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Timiş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii, au prins în flagrant un cetăţean care a încercat să mituiască cu 2000 de eurodoi poliţişti din cadrul I.P.J. - Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Flagrantul a fost organizat ca urmare a denunţurilor depuse de cei doi ofiţeri de poliţie.
Astfel, poliţiştii au sesizat faptul că, la data de 06.12.2011, au efectuat un control la o societate comercială, constatând două infracţiuni la regimul jocurilor de noroc şi ridicând nouă aparate de jocuri de noroc.
Cu ocazia controlului efectuat, administratorul punctului de lucru al societăţii respective, A.D., a lăsat să se înţeleagă că este dispus să ofere o sumă de bani ofiţerilor constatatori pentru a nu fi luate măsuri împotriva sa.

Ulterior, A.D. a promis, în mod repetat, poliţiştilor suma de 2000 euro pentru soluţionarea favorabilă a dosarului penal în care este cercetat.
La data de 12.03.2012, a fost organizat flagrantul, A.D. fiind prins în flagrant în timp ce oferea oamenilor legii suma promisă.
În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale şi reţinerea inculpatului pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, prev. şi ped. de art. 255 Cod Penal, raportat la art. 7 aliniat 1 din legea 78/2000, urmând a fi prezentat Tribunalului Timiş, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.