Donatii de 65.000 euro pentru Spitalul Judetean si Spitalul CFR

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.08.2013 17:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara si Spitalul CFR au primit o donatie din partea asociatiei umanitare “Medecine, Aide et Presence”, din Franta.
Donatia pentru SCJUT, in valoare de 15.000 de euro, consta in solutii perfuzabile si materiale sanitare pentru Clinica de Anestezie Terapie Intensiva (ATI), cat si 5 paturi medicale cu actionare electrica pentru Clinica de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.
Pentru Spitalul CFR donatia este in valoare de 50.000 de euro si consta in 30 de paturi cu saltele, suporturi pentru perfuzii, mese pentru servit masa la patul bolnavului, fotolii rulante, scaune cu rotile, instrumentar medical, kituri de unica folosinta pentru pansament etc.
“Este un proiect inceput in perioada mandatului de manager al Spitalului CFR in urma unei intalniri avuta in luna aprilie cu presedintele asociatiei, Pierre Cholat. Am tinut sa duc acest proiect la bun sfarsit, deoarece este un ajutor important, munca personalului medical fiind usurata si totodata dorim sa oferim un grad sporit pentru pacienti. Suntem convinsi ca aceste donatii nu se vor opri aici, avem promisiunea ferma ca vor reveni cu un transport similar spre sfarsitul anului”, spune dr. Iulius Juganaru, manager SCJUT.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.