Doneaza o carte pentru biblioteca din satul Sarbova

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.04.2013 09:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Asociaţia CRIES-Centrul de Resurse pentru Iniţiative Etice şi Solidare, în parteneriat cu Asociaţia Curtea Culorilor din Sârbova, Librăria Cărtureşti, Librăria Cartea de Nisip, Asociaţia Babel Education şi Asociaţia Pro Biblioteca din Timişoara lansează, în data de 15.04.2013, campania Sârbova citeşte!, cu scopul de a crea un fond de carte pentru înfiinţarea unei mici biblioteci în satul Sârbova, judeţul Timiş.
Obiectivul principal al acestui demers este acela de a facilita accesul cetăţenilor din micile comunităţi rurale la lectură şi informaţie.
Totodată, această iniţiativă propune dezvoltarea unei relaţii de solidaritate între cetăţenii din urban şi rural menită să reducă decalajele educaţionale şi culturale. Biblioteca va fi amenajată de Asociaţia Curtea Culorilor din Sârbova care are ca obiect principal de activitate inserţia persoanelor marginalizate.
Campania Sârbova citeşte! se derulează în perioada 15.04.2013-15.05.2013 şi se adresează tuturor cetăţeniilor din Timişoara care pot susţine această acţiune prin donaţii de carte.
Punctele de colectare ale donaţiilor sunt amenajate la librăriile partenere din proiect: Cartea de Nisip (str. Victor Vlad Delamarina nr. 1- intrarea de pe strada Alba Iulia), Cărtureşti (str. Mercy nr.7) şi la sediul Asociaţiei CRIES (Blv B. P. Haşdeu nr.11).
Informaţii suplimentare despre acest eveniment puteţi obţine de la coordonatorul local GLA Timişoara, Marian Tătaru, nr. tel. 0756.081961, email: marian.tataru@cries.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.