Dosarul POLITISTILOR si JANDARMILOR care au batut CIVILI a ajuns la TRIBUNALUL MILITAR TIMISOARA

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.11.2017 17:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timişoara a fost inregistrat, la 23 noiembrie, un dosar penal sub aspectul savarşirii infracţiunii de purtare abuziva de catre patru poliţişti şi patru jandarmi, in urma unui incident ce s-a produs in cursul zilei de 22 noiembrie 2017, in  zona limitrofa a municipiului Timişoara.
Dosarul a fost inregistrat iniţial la Parchetul de pe langa Tribunalul Timiş, ca urmare a sesizarii din oficiu a procurorilor, competenţa fiind ulterior declinata in favoarea Parchetului de pe langa Tribunalul Militar Timişoara.

Din cercetarile efectuate pana in prezent a rezultat ca in cursul zilei de 22 noiembrie 2017, un echipaj format din patru poliţişti a oprit in trafic un autoturism intrucat aceştia suspicionau ca in autovehicul s-ar afla o persoana urmarita general.
Cu ajutorul unui echipaj de jandarmi, poliţiştii au imobilizat pe cei doi ocupanti ai masinii oprite, dupa care au condus cele doua persoane la o secţie de poliţie din Timisoara pentru verificari si identificare.
Ulterior, cei doi ocupanţi ai maşinii au ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, unde au primit ingrijiri medicale, susţinand ca au fost agresaţi de poliţişti şi jandarmi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.