Dosarul Spintecatorului de la Timisoara a ajuns la Tribunal

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.01.2012 15:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, la data de 5.01.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului MÎNDRILĂ AUREL sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat,tentativă la omor calificat (3 fapte), port fără drept a unui cuţit în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor (3 fapte) şi distrugere.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situaţie de fapt:

În data de 14.08.2011, în jurul orei 23, inculpatul a acostat-o pe numita H.M. pe o străduţă lăturalnică, cerându-i să întreţină cu el relaţii sexuale, în schimbul sumei de 50 lei. Ulterior, între cei doi a avut loc o altercaţie verbală, în urma căreia inculpatul a scos un briceag din buzunar cu care i-a aplicat victimei o lovitură în abdomen, în urma căreia survenind decesul acesteia.

Ulterior, inculpatul a sunat de pe telefonul său mobil la Serviciul de Urgenţă 112, unde a anunţat că a văzut o femeie căzută, plină de sânge.

Apoi, în noaptea de 14/15.08.2011, inculpatul s-a deplasat într-o localitate din judeţul Timiş, unde a căutat-o pe fosta sa concubină la imobilul în care ştia că aceasta locuieşte şi, negăsind-o acasă, a procedat la incendierea locuinţei respective.

Şi de această dată, a luat legătura telefonic cu secţia de poliţie rurală, s-a recomandat şi i-a întrebat pe poliţişti dacă s-au descurcat cu focul.

Totodată, la data de 16.08.2011, inculpatul s-a deplasat în Timişoara de unde a achiziţionat un cuţit cu lamă zimţată, după care s-a deplasat pe o stradă unde s-a intersectat cu victima A.R., pe care a înjunghiat-o în zona abdominală cu cuţitul anterior menţionat, după care şi-a anunţat fapta la 112 relatând că a tăiat o persoană, o fată, cu jumătate de oră înainte, precizându-şi numele.

După săvârşirea acestei fapte, inculpatul s-a deplasat pe o altă stradă, unde a întâlnit-o din întâmplare pe numita L.I.C., pe care a lovit-o cu cuţitul în spate de două ori, după care a părăsit în grabă locul.

În continuare, inculpatul şi-a continuat deplasarea pe o altă arteră din Timişoara, unde s-a întâlnit cu numita V.I.L., căreia i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în spate.

Dosarul a fost trimis, spre soluţionare, Tribunalului Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.