Doua zile de trecere a frontierei pe la Valcani

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.09.2013 11:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La solicitarea autorităţilor publice locale sârbe şi române, cu aprobarea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, în perioada  14 – 15.09.2013, între orele 08.00 - 19.00 (ora României), se va deschide temporar Punctul de Trecerea a Frontierei Valcani (localitate de pe teritoriul României) – Vrbica (localitate de pe teritoriul Serbiei).
Scopul deschiderii temporare a Punctului de Trecere a Frontierei este celebrarea  sărbătorii „Zilele orasului Coka”.
Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul peste frontieră să se desfăşoare în condiţii optime.
Trecerea frontierei române spre Serbia se poate face în baza un document de călătorie valabil (carte de identitate sau paşaport), în timp ce posesorii buletinelor de identitate vechi nu le pot folosi la trecerea frontierei.
Participanţii la traficul transfrontalier, pentru orice informaţie referitoare la trecerea frontierei de stat, pot suna la numărul de telefon unic 021.9590, unde aspectele semnalate vor fi preluate de către poliţiştii de frontieră care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.