Drumetii montane cu haiduci, domnite suave, zmei inaripati si dinozauri pitici

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.07.2014 14:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Festivalul Drumeţii Montane se va desfaşura in perioada 1 – 3 august 2014 la Complexul Turistic Cheile Buţii din Masivul Retezat, unde cei care doresc sa isi petreaca un weekend la munte şi sa participe la activitaţi de orientare, escalada, drumeţie, cunoştinţe turistice, probe culturale, foc de tabara si alte activitaţi surpriza sau pur şi simplu sa se relaxeze in natura, sunt aşteptaţi de catre organizatorii Asociaţia Drumeţii Montane şi Jnepenii.
Evenimentul este realizat sub forma unei povesti fascinante de basm in care protagoniştii vor fi toţi cei sosiţi la festival.
De la flacai viteji, domniţe suave, haiduci, zmei inaripaţi, dinozauri pitici cum vor fi catalogaţi cei sosiţi, aceştia vor demonstra ca totul este posibil daca se lucreaza in echipa.
Participand la Festivalul Drumeţii Montane veţi avea posibilitatea de a va inscrie la una din categorii astfel incat şi cei care vin pentru prima data la munte sau participa pentru prima data la un astfel de eveniment sa poata termina probele cu succes.
Categoria Family, care anul acesta este cea mai cautata din cadrul festivalului, fiind denumita Haiducii şi Copii, denumita Dinozaurii Pitici, vor strabate o poteca tematica de 2 – 3 ore.
Categoriile Open (Haiducii), Feminin (Domniţele Suave), Elite, Veterani (Zmeii Inaripaţi) şi Juniori (Dinozaurii Pitici) vor strabate un traseu mai lung şi vor ajunge pe varful Piatra Iorgovanului, aflat la altitudinea de 2014 metri, restul activitaţilor fiind comune.
La Festivalul Drumeţii Montane 2014 toate activitatile sunt gratuite.
Este foarte important ca cei care participa la activitati sa aiba un echipament minim obligatoriu: individual - incalţaminte cu talpa aderenta (recomandat bocanc), lanterna, fluier şi pelerina de ploaie; echipa - aparat foto / telefon cu camera, busola, trusa sanitara, bidon pentru apa, rucsac şi sursa de foc.
Participand la activitaţi, echipele vor obţine puncte, iar punctele la final vor devenii premii substanţiale.

Detalii despre festival pe http://www.drumetiimontane.ro

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.