Dudestii Vechi au stadion cu instalatie nocturna

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.08.2015 13:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In data de 15 august, in organizarea Uniunii Bulgare din Banat Romania (U.B.B.R.) si a Primariei Dudestii Vechi, judetul Timis, va avea loc inaugurarea instalatiei nocturne de pe HRISTO STOICIKOV ARENA.
Cu aceasta ocazie, va avea loc un meci de fotbal in scop caritabil, care va aduce pe stadion nume sonore ale fotbalului international, dar si reprezentanti de frunte ai vietii medicale romanesti.
Astfel, au confirmat participarea fosta glorie a fotbalului bulgar Hristo Stoicikov, care a obtinut in 1994 Balonul de Aur, Miodrag Belodedici, acad.prof.univ.dr. Irinel Popescu, impreuna cu alti cinci medici de la Spitalul Fundeni din Bucuresti, precum si conf.dr. Marius Craina, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara, care va fi insotit, de asemenea, de o echipa de medici.
Pe teren isi vor demonstra maiestria si cativa tineri care au suferit transplant de cord, hepatic sau renal si care au invins in lupta cu boala.

Meciul de fotbal va incepe de la ora 20 si se va derula in scop caritabil, banii obtinuti din donatii, vanzarea biletelor (al caror pret este de 5 lei) sau din  licitatia organizata in pauza meciului vor fi directionati catre Kassandra Rotariu spre a o ajuta in lupta pentru viata.
De retinut este si faptul ca in cadrul licitatiei vor putea fi achizitionate tricouri si mingi purtand semnatura celebrilor jucatori.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.