Dumnezeul de a doua zi... la Electric Theatre

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.09.2014 19:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Electric Theatre va prezenta sambata, 6 septembrie, la ora 20, in premiera, un spectacol pe un text contemporan romanesc, ”Dumnezeul de a doua zi”, de Mimi Branescu, in regia Mihaelei Lichiardopol, o poveste emoţionanta cu accente comice, dramatism, sensibilitate şi …dragoste.

Mihaela Lichiardopol: „Daca Mimi Branescu m-ar provoca sa dau un al doilea titlu acestei piese aş spune fara indoiala "Romeo si Julieta XXI”. Doi tineri pe care Dumnezeu i-a adus impreuna intr-una din cele mai proaste zile ale vieţii lor, se indragostesc iremediabil, in cateva ore, pe fundalul ”balului” oferit de strazile Bucureştiului, se iubesc tulburator şi sunt fericiţi intr-o garsoniera de 40 mp şi carora parinţii imaturi reuşesc sa le faca viaţa un coşmar.
Şi ca sa inchei tot cu o provocare şi anume cu cea pe care am simţit ca mi-o lanseaza mie, ca regizor, autorul: aceea de a materializa emoţiile ascunse sub ironie, ras şi chiar situaţii groteşti uneori. Dumnezeu de a doua zi este un spectacol emoţionant in primul rand”...

Spectacol produs de Electric Theatre dureaza o ora, preţul biletului - 20 lei, şi ii are in distribuţie pe Alina Chelba si Bogdan Spiridon.
Rezervari se pot face la telefon 0773849342.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.