Du-te-vino la frontiera

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.01.2012 14:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timis - În primele trei zile ale anului, poliţiştii de frontieră timişeni au depistat cincisprezece persoane care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, precum şi alte şapte care au încercatsă ajungă ilegal în Ungaria pe la zona verde.

Poliţiştii de frontieră din cadrul sectoarelor Poliţiei de Frontieră Lunga, Moraviţa şi Sânnicolau Mare au depistat în zona de competenţă, opt grupuri de migranţi, formate din douăzeci şi doi de bărbaţi.
Persoanele depistate nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română. Lucrătorii nostri au procedat la conducerea acestora, la sediile sectoarelor Poliţiei de Frontieră, în vederea clarificării situaţiei. Din primele verificări s-a stabilit că persoanele depistate proveneau din Palestina, Algeria, Maroc, Egipt şi Tunisia, au vârste cuprinse între 19 şi 44 de ani. Cincisprezece au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, iar şapte bărbaţi au încercat sa treacă frontiera de stat a României cu Ungaria, pentru a ajunge ilegal în Spaţiul Schengen.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.