E OFICIAL: Timisoara-i PESEDISTA pana in maduva oaselor!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.06.2014 15:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Date fiind evenimentele politice petrecute in ultimele zile la nivel national, precum si cele la nivel local, in vederea preintampinarii unui blocaj administrativ judetean si local, reprezentantii alesi ai PSD-PC, PP-DD si UPT au semnat, pe 3 iunie 2014, un „Protocol de colaborare administrativa si politica”, informeaza PSD Timiş, printr-un comunicat de presa.
Proiectul este incheiat pentru perioada iunie 2014-iunie 2016, avand ca principal obiectiv realizarea proiectelor majore de interes judetean si local, prin configurarea unor majoritati functionale in Consiliul Local Timisoara si la Consiliul Judetean Timis.
PSD Timiş dezavueaza atacurile total nejustificate ale primarului Timisoarei, Nicolae Robu, la adresa integritatii, loialitatii si competentei alesilor locali din noua majoritate, rezultata in urma semnarii protocolului.
”Este inadmisibila amenintarea alesilor locali cu deferirea acestora institutiilor de control abilitate, pentru legalitatea votului exprimat in cadrul sedintelor de consiliu. Ii asiguram pe toti cetatenii Timisului, din satele, comunele, orasele si municipiile judetului, ca vom face toate eforturile pentru a putea realiza proiectele prezentate in campania electorala, avand si sustinerea Guvernului Romaniei” - spune PSD Timiş.

PROTOCOL DE COLABORARE ADMINISTRATIVA ŞI POLITICA IN JUDEŢUL TIMIŞ ŞI MUNICIPIUL TIMIŞOARA INTRE:

1. Grupul consilierilor judeţeni şi municipali ai PSD-PC
2. Grupul consilierilor judeţeni şi municipali ai PPDD
3. Consilierii municipali ai UpT – Bogdan Herzog, Flavius Boncea, Elena Wolf
Grupul judeţean PSD-PC şi PPDD, format din 20 de reprezentanţi, şi grupul de consilieri municipali PSD-PC, PPDD şi UpT, format din 15 reprezentanţi, vor colabora administrativ şi politic in perioada iunie 2014 – iunie 2016, pentru indeplinirea obiectivelor judeţene şi municipale aflate in anexele prezentului protocol.
Cei 20 de reprezentanţi ai PSD-PC-PPDD din cadrul Consiliului Judeţean Timiş se angajeaza sa ii susţina pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai CJT pe domnii Calin Dobra (PSD) şi Florian Zanfir (reprezentant al PPDD) pe toata durata colaborarii, pana la terminarea mandatului in 2016.
Cei 15 reprezentanţi ai PSD-PC-PPDD-UpT din cadrul Consiliului Local Timişoara se angajeaza sa ii susţina pentru funcţiile de viceprimari ai Municipiului Timişoara pe domnii Traian Stoia (PSD) şi Bogdan Herzog (UpT) pe toata durata colaborarii, pana la terminarea mandatului in 2016.
Reprezentanţii acestei alianţe se vor intalni lunar sau ori de cate ori este nevoie, avand ca scop principal consultari pentru realizarea obiectivelor propuse in anexa pentru judeţul Timiş şi in anexa pentru municipiul Timişoara, care fac parte integranta din acest protocol.
Reprezentanţii acestei alianţe se angajeaza ca in cazul intrarii in CJT şi CLT a altor consilieri decat cei care semneaza prezentul acord sa continue spiritul şi litera acestei colaborari pe toata durata pana in iunie 2016.
Reprezentanţii acestei alianţe de comun acord vor stabili unitaţile administrative (municipii, oraşe, comune) in care se poate face schimbarea majoritaţilor in favoarea alianţei sau vor susţine viceprimarii şi primarii  alianţei in funcţie, aceste majoritaţi urmand a fi schimbate şi cu acordul acestora.
Timişoara, 3 iunie 2014

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.