E vremea ucrainienilor sa migreze...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.03.2014 15:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera timiseni au depistat doua persoane din Ucraina, care intentionau sa treaca ilegal, pe jos, din Romania in Serbia.
Joi, 27 martie, in jurul orei 12, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Deta impreuna cu alti colegi din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, au depistat pe camp in apropierea frontierei, intre localitatile Percosova si Rovinita Mare, un grup de migranti, format din doi barbati.
Persoanele descoperite nu aveau documente de identitate asupra lor si nu vorbeau limba romana, motiv pentru care, politistii de frontiera au procedat la conducerea acestora la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Deta, in vederea clarificarii situatiei. S-a stabilit ca barbatii depistati sunt cetateni din Ucraina in varsta de 35, respectiv 36 ani.
Barbatii au declarat in cadrul primelor cercetari ca s-au deplasat cu trenul pana in localitatea Timisoara, apoi cu un taxi pana in apropierea frontierei si de aici pe jos, peste camp pana in momentul retinerii.
Cei doi au recurs la aceasta metoda pentru ca nu posedau viza pentru Spatiul Schengen, ei dorind sa ajunga in Ungaria.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.