Echipamente de 120.000 dolari pentru Clinica de Cardiologie si Spitalul de Copii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.09.2013 20:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Rotary Club Timişoara organizează miercuri, 18 septembrie, de la ora 11, ceremonia de inaugurare a echipamentelor donate Clinicii de Cardiologie ASCAR, din cadrul Spitalului Municipal Timişoara.
În cadrul unui proiect coordonat de Rotary Timişoara, au fost donate Clinicii ASCAR un ecocardiograf – Philips Sonos 5500, electrocardiograf(EKG) – MAC 5000, 7 monitoare pentru pacienţi (monitorizare completă a tuturor parametrilor pacientului), staţie centrală de monitorizare, defibrilator, accesorii (cabluri EKG, cabluri de legatură, suporţi de montare a monitoarelor, electrozi pentru monitorizare, sonde monitorizare, hârtie de înregistrare).
Şi tot Rotary Club Timişoara va mai organiza şi o altă ceremonie de inaugurare a echipamentelor donate Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”, care va avea loc joi, 19 septembrie, de la ora 16.
Au fost donate Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” 6 paturi cu saltele – speciale pentru pacienţii cu arsuri, tanc de hidroterapie pentru pacenţii cu arsuri, 6 monitoare pentru pacienţi (monitorizare completă a tuturor parametrilor pacientului), staţie centrală de monitorizare, 5 monitoare pentru pacienţi - mobile, accesorii (cabluri EKG, cabluri de legătură, suporţi de montare a monitoarelor, electrozi pentru monitorizare, sonde monitorizare, hârtie de înregistrare).
Câte o echipă de tehnicieni a realizat instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor şi a instruit personalul spitalelor.
Valoarea celor două proiecte, inclusiv transportul, instalarea şi instruirea personalului, este de 120.000 de dolari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.