Economia de la A la Noi: Succes. Secrete, lectii, povesti

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.03.2013 22:15 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara – OSUT, împreună cu Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor şi Fundaţia Oeconomica Timisiensis, revine cu cea de-a 5-a ediţie a proiectului Economia de la A la Noi, printr-o lecţie de „Succes. Secrete, lecţii, poveşti” în cadrul conferinţei de deschidere din 20 martie.
Invitaţii speciali ai Conferinţei de deschidere “Succes. Secrete, lecţii, poveşti” sunt personalităţi din 3 domenii de activitate diferite: din mediul bancar, reprezentanţii Raiffeisen Bank: Nicola Carabenciov - Director Regional Retail, Regiunea Banat-Crişana şi Florina Iordan - Director Grup 1 Bega.
Din mediul financiar, reprezentant Romcapital: Carmen Maria Angyal - Director General. Din mediul economic, reprezentanţii Orange România: Angelina Mirica - HR Service Delivery Expert şi Silvia Mogos - Recruitment Specialist.
Proiectul Economia de la A la Noi, desfăşurat în perioada 20-26 martie, îşi propune abordarea unor subiecte noi de interes pentru studenţi. În cadrul proiectului vor avea loc 8 workshop-uri prin care se doreşte obţinerea unor sfaturi şi trucuri dezvăluite prin workshop-ul Contabilitate vs Fiscalitate, dobândirea unor cunoştinţe esenţiale legate de Jocul de tranzacţionare la bursă, de a-ţi învinge teama legată de a vorbi în public prin intermediul workshop-ului Public speaking, de a aplica în practică cunoştinţele legate de Microsoft Office for Business, stimularea studenţilor să-şi schimbe modul de gândire, în cadrul workshop-ului Motivaţie prin schimbarea gândirii, de a învăta diferite  metode de a negocia prin workshop-ul Arta de a negocia, de a înţelege comportamentul persoanelor prin Gestures and body language şi nu în ultimul rând de a şti cum să devii un antreprenor de succes, prin intermediul workshop-ului  Ready? 1,2,3…Go! Be entrepreneur!
Scopul conferinţei „Succes. Secrete, lecţii, poveşti” este de a le prezenta studenţilor câteva opţiuni de carieră pe care le-ar putea alege după terminarea anilor de studiu. Aceasta va avea loc miercuri, în data de 20 martie, ora 18, Amfiteatrul ,,Dumitru Mareş” (ADM), etajul 1 de la FEAA.
La conferinţă pot participa toţi studenţii facultăţii, precum şi alte persoane dornice de a-şi înbunătăţi cunoştinţele din domeniul economic.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.