Educatie financiara gratuita pentru timisoreni

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.10.2012 09:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Eusebiu Burcaş, trainer financiar, organizeaza la Timisoara un seminar gratuit de educatie financiara, ”Cele 8 decizii care iti marcheaza viata financiara", care este parte a primului program independent de educatie financiara din Romania Burcash - Managementul Banilor.

In cadrul seminarului, participantii vor afla care sunt cele mai importante decizii financiare din viata lor, ce sa faca daca au luat o decizie gresita in trecut, cum sa iasa din zona de disconfort financiar, ce este sanatatea financiara si cum poate fi obtinuta.
Evenimentul va avea loc in data de 8 noiembrie 2012, incepand cu orele 17.30, in Aula Magna a Facultatii de Economie si de Administrarea Afacerilor, din cadrul Universitatii de Vest.
Cei care doresc sa participe se pot inscrie accesand www.burcash.ro/evenimente.
Eusebiu Burcaş are o experienta de peste 19 ani in management si vanzari, dar s-a dedicat consultantei de management din anul 1999, iar in anul 2007 a obtinut certificarea Certified Management Consultant din partea ICMCI.
Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice – Cluj, a lasat prima afacere proprie in anul II de facultate. Dupa absolvire a activat ca si broker pe piata de capital, apoi in domeniul vanzarilor.
Dezvolta si livreaza programe de consultanta si training de negocieri, vanzari consultative, retail management, management de produs. O alta coordonata a activitatii profesionale desfasurate de Eusebiu este lansarea primului program de educatie financiara din Romania, BurcashTM – Managementul Banilor.Cu peste 2300 de participanti la sesiunile de workshop si training, acest program influenteaza pozitiv comportamentul financiar a peste 5000 de persoane.
Autor a numeroase articole in reviste de specialitate, este membru al Consiliului Director al AMCOR, membru al ISMM, AMA si HR Club. Din 2006, Eusebiu Burcaş a sustinut prezentari la importante evenimente TEDx, Business Days, Business Edu, Conferinta Nationala a Directorilor de Vanzari, Conferinta JCI.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.